MENU

AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNE KÚPEĽŇOVÉ DOPLNKY | BEST Slovakia

<< Späť

Ďalší Blog v poradí o tom ako si správne vybrať všetko pre vašu kúpeľňu so zreteľom na Kúpeľňové doplnky.


VŽDY ZVAŽUJTE, PREMÝŠĽAJTE A DOBRE VYBERAJTE.


Zvoľte si šikovné riešenie a nápady, vďaka ktorým aj v malej kúpeľni zrealizujete svoje veľké plány a naopak, z veľkej kúpeľne urobíte príjemnú luxusnú miestnosť oddychu a relaxu. V našom seriáli vám prinášame užitočné rady a nápady pre správny výber produktov, ktoré dodajú vašej kúpeľni život a tak vám splnia najtajnejšie sny o dokonalej kúpeľni.


V minulých blogoch sme vám priniesli množstvo rád a nápadov, ako si správne vybrať sprchovací kút, vaňu, sanitárnu keramiku, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok, kúpeľňový radiátor či obklady a dlažby.


V dnešnom čísle vám prinášame množstvo rád a užitočných nápadov, ktoré vám pomôžu pri správnom výbere kúpeľňových doplnkov.


6 Časť – Kúpeľňové doplnky


Kúpeľňové doplnky slúžia na dotvorenie úplného pocitu spokojnosti s vašou vysnenou kúpeľnou. Oživujú ju, rozjasňujú a dotvárajú sny o vašej dokonalej kúpeľni snov. Dotvárajú celkový vzhľad a zároveň sú praktickými pomocníkmi pri usporiadaní priestoru vo vašej kúpeľni.


Aj keď to nie je na prvý pohľad zrejme a zjavné, v kúpeľni sa nachádza veľké množstvo kúpeľňových doplnkov od jednoduchej podložky na mydlo, cez malé háčiky na uteráky, až po veľké zrkadlá. Bez týchto maličkostí by vaša kúpeľňa nebola tým správnym miestom na relax pred a po namáhavom dni.


Jednoznačne najdôležitejším kúpeľňovým doplnkom, ktorý nemôže chýbať v žiadnej kúpeľni je zrkadlo. Či už sa jedná o klasické stenové alebo kozmetické zrkadlo. Obe sa stali neodmysliteľnou súčasťou kúpeľne. Zrkadlo robí kúpeľňu kúpeľnou bez ohľadu na jej veľkosť a dizajn. Jeho vzhľad a dizajn sa plne snažíme prispôsobiť charakteru celkového vzhľadu kúpeľne. Zrkadlo opticky zväčšuje priestor v kúpeľni a tým dodáva nádych luxusu.


Okrem zrkadlá sú súčasťou kúpeľne aj iné drobné, ale zároveň nevyhnutné doplnky, ako napríklad: držiak na uterák, rôzne poličky, držiaky toaletného papiera, dávkovače tekutého mydla, uterákové madlá, mydelničky, rôzne poháre, držiaky na poháre, kozmetické zrkadlá, bezpečnostné madlá a držiaky WC kefy.


Pri správnom výbere kúpeľňových doplnkov vám ochotne pomôžu a poskytnú všetky potrebné informácie predajcovia a dizajnéri v našom kúpeľňovom štúdiu BEST Slovakia v Žiline, Trenčíne alebo Bratislave.