MENU

AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNE VÝHREVNÉ TELESO | BEST Slovakia

<< Späť

V nasledujúcom blogu vám pomôžeme s výberom vhodného a vkusného výhrevného telesa pre vašu kúpeľňu alebo wellness.




ZVAŽUJTE, PREMÝŠĽAJTE A DOBRE VYBERAJTE.

 

Zvoľte si šikovné riešenie a nápady, vďaka ktorým aj v malej kúpeľni zrealizujete svoje veľké plány a naopak, z veľkej kúpeľne urobíte príjemnú luxusnú miestnosť oddychu a relaxu. V našom seriáli vám prinášame užitočné rady a nápady pre správny výber produktov, ktoré dodajú vašej kúpeľni život a tak vám splnia vaše najtajnejšie sny o dokonalej kúpeľni.

 

V minulých číslach sme vám priniesli množstvo rád a nápadov, ako si správne vybrať sprchovací kút, vaňu, sanitárnu keramiku, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok, obklady a dlažby.

 

V dnešnom čísle vám prinášame množstvo rád a užitočných nápadov, ktoré vám pomôžu pri správnom výbere kúpeľňových radiátorov.



 

5, Časť – Kúpeľňové radiátory


Príjemný pocit v kúpeľni vám zabezpečí okrem iného aj príjemné prostredie. Túto teplotu docielite umiestnením radiátora do priestoru kúpeľne. V dnešnej dobe je neodmysliteľnou súčasťou každej kúpeľne rebríkový radiátor, ktorý spĺňa hneď viacero funkcii. Slúži ako výhrevný prvok, z praktickej časti slúži ako sušič uterákov a v neposlednej rade spĺňa funkciu významného dizajnového prvku, ktorý dopĺňa jednotný štýl kúpeľne s ostatným zariadením.

 

Rebríkový radiátor sa montuje priamo na stenu a napája sa k existujúcim rozvodom ústredného vykurovacieho systému. Pre zvýšený komfortu v kúpeľni je vhodné využiť kombinovaný rebríkový radiátor. Takýto radiátor je doplnený o termostatickú vykurovaciu tyč s termostatom pre ľahšiu reguláciu. Vďaka takémuto typy radiátoru si môžte dopriať komfort príjemnej teploty vo vašej kúpeľni aj mimo vykurovaciu sezónu.

 

Pri správnom výbere kúpeľňového radiátoru musíte brať ohľad predovšetkým na veľkosť vašej kúpeľne. Preto vám vždy odporúčame sa pred kúpou radiátoru poradiť s odborným predajcom v našich vzorových predajniach.

 

Rebríkové radiátory sa vyrábajú v rôznych dizajnových tvaroch, dĺžkach, šírkach a hĺbkach, materiálovom a farebnom prevedení s užitočnými doplnkami ako je vešiak, držiak, zrkadlo a podobne. Najpredávanejšie sú rebríkové radiátory bielej farby, ale pomaličky si na trhu nachádzajú svoje miesto aj radiátory s povrchovou úpravou lesklý a matný chróm alebo nerez. Táto široká farebná paleta umožňuje ľahšiu kombináciu s ostatným vybavením kúpeľne.

 
Jedinečný dizajn Cordivari


Neodmysliteľné miesto na trhu kúpeľňových radiátorov si vydobyli produkty Talianskej značky Cordivari, ktorá patri medzi najväčších výrobcov dizajnových radiátorov. Vyznačuje sa spoluprácou s uznávanými svetovými dizajnérmi a návrhármi. Každoročne prinášajú na trh radiátory nových dizajnov a tým do určitej miery určujú trendy a farebnosť kúpeľní na aktuálnu sezónu. Ich dizajnové radiátory spĺňajú všetky technické požiadavky na umiestnenie do kúpeľne alebo do ostatných obytných priestorov. Dovozcom dizajnových radiátorov značky CORDIVARI na Slovensko je naša spoločnosť BEST SLOVAKIA v Bratislave, v Trenčíne a v Žiline.



 

Pri správnom výbere kúpeľňového nábytku vám ochotne pomôžu a poskytnú všetky potrebné informácie naši predajcovia a dizajnéri v kúpeľňovom štúdiu.