MENU

CESTOVALI SME AŽ DO TALIANSKA ABY SME NAŠLI NAJLEPŠIE SPRCHOVÉ KÚTY.

<< Späť

Minulý týždeň sme vycestovali s našimi obchodnými partnermi do Brixenu, malého Talianskeho mestečka kúsok od Rakúskych hraníc. Večer sme dorazili na hotel a po krátkej prehliadke mestečka sme išli na večeru do hôr. Čakali nás naši partneri z firmy DUKA, ktorá sa špecializuje na výrobu sprchových kútov. Večera bol TOP. Boli nám ponúknuté Talianské špeciality, salámy, klobásy, syry ale aj kvalitné lokálne vínko. Dvaja Tiroláci sa starali o skvelú atmosféru a hrali na nástroje, ktoré ani nepoznáme.

Nechcem však písať len o tom ako sme jedlia zabávali sa.

Chcel by som napísať prečo sme tam vlastne išli. Naša firma dlhoročne hľadá a predáva produkty do kúpeľni len tej najvyššej kvality. Podarilo sa nám nájsť výrobcu sprchovacích kútov, ktorý zrealizuje aj také riešenia kde iní končia. KDE INÍ KONČIA MY ZAČÍNAME (nie jeto ich slogan, aj keď by kľudne mohol byť) Je ním firma DUKA. 


Zorganizovali sme zájazd pre našich obchodných partnerov a architektov aby zistili to čo sme zistili my už dávnejšie. Že DUKA nemá konkurenciu v technickom a kvalitatívnom zhotovení svojich výrobkov.


Spolupracujeme s náročnými partnermi a architektmi,ktorí majú taktiež náročných klientov a zákazníkov. S DUKOU môžu vyhovieť skutočne každému, o čom sa zúčastnení presvedčili na vlastné oči. 

Pre tých, ktorý tam neboli pridávame VIDEO.

Nakoniec by som chcel poďakovať  v mene spoločnosti BEST SLOVAKIA všetkým zúčastneným a dúfam, že sa uvidíme na ďaľšich stretnutiach.

S pozdravom

Peter Behúň, marketing manager