MENU

CORDIVARI – netradičné radiátory pre Váš domov

<< Späť

Koncept značky Cordivari vychádza z pocitov – vášeň a emócie, ktoré sa odrážajú v bývaní, v ktorom má každý predmet a element svoju osobnosť. Neustály výskum technologických riešení, spojený s kreativitou dizajnérov, pracujúcich pre Cordivari vytvárajú súlad medzi funkčnosťou a štýlom, ktorý dodá teplo a eleganciu každému priestoru.


                                                   

Inox

Cordivari, spoliehajúc sa na 40-ročnú skúsenosť, prevzala myšlienku chirurgickej ocele, ktorú zaradila do svojho sortimentu. Tento materiál dokonale spĺňa ekologické princípy Cordivari, pretože sa jedná o 100% recyklovateľný materiál, odolný voči korózii, netoxický, s nekonečnou životnosťou. Vďaka svojím vlastnostiam, ale aj vzhľadu dostáva stále viac priestoru v architektúre a dizajne.

Jemné odrazy, ktoré vytvárajú lakované radiátory, ale aj elegancia matného prevedenia dodajú priestoru dotyk exkluzivity a prestíže.


                                                                                                              

Extraslim

Cordivari ponúka nový koncept dekoratívnych radiátorov, a s podporou dôležitých dizajnérov vytvorili inovatívnu sériu „Extraslim“. Výsledkom je radiátor pozostávajúci z jedného tela o hrúbke 7mm, úplne odlišný od tradičných ponúk na trhu, s tvarmi, ktoré posúvajú hranice tradičného obrazu radiátorov.


                                                                                              


Neo design

Radiátory zo série Neo Design sú navrhované v duchu minimalistického trendu, ktorý ovplyvňuje súčasný dizajn. Čistota a jednoduchosť tvarov sú elementy, ktoré zákazníci ocenia na týchto elegantných radiátoroch.