MENU

GROHE F DIGITAL - Ohybnosť vašej GROHE SPA

<< Späť


Tešte sa zo svojej GROHE SPA

Ak je miestnosť určená pre očistu a umývanie bude to vaša kúpeľňa. Vaša kúpeľňa je vašou svätyňou kde si doprajete čas pre odpočinok. Priestory pre kúpeľňu sa zväčšujú a definovanie rôznych zón v nej sa stáva normou. Nová kúpeľňa sa stala investíciou pre váš lepší život, zdravie a blahobyt. Nechajte GROHE F – digital transformovať každodenné rituály do senzačných zážitkov.

Luxusné osobné zážitky, termostatické sprchy a intuitívne digitálne ovládacie prvky, ktoré namontovať kdekoľvek v priestore kúpeľne. GROHE F – digital spája jednoduchú prevádzku so svetom možností plánovania.

Prispôsobte si zážitok

Presné ovládanie, dokonalá teplota a luxus uloženia vašich uprednostňovaných nastavení jedným dotykom, GROHE F-digital zmení vaše vnímanie batérie a sprchy.

Sloboda návrhu a plánovania

GROHE F-digital ponúka maximálnu voľnosť pri návrhu a plánovaní. S bezdrôtovým pripojením technológie a kompletným sortimentom nastavení pre sprchu, vaňu, umývadlo a bidet, môžete naplánovať vašu novú kúpeľňu presne tak, ako si prajete.

 

Vaša digitálna kúpeľňa

Výber z veľkého množstva štýlov, funkčností a množstva produktov. Vďaka modulárnemu dizajnu súpravy je toto presné a intuitívne digitálne ovládanie k dispozícii pre všetky body interakcie v kúpeľni.

 

Príklady použitia

Sprcha

Či už ide o jednu ručnú sprchu alebo o sprchu na mieru radu GROHE SPA ™, s hlavovou sprchou, ručnou sprchou a bočnými sprchami, máme zodpovedajúce digitálne riešenie.

Vaňa

Pri minimalistickom vzhľade si vyberte samostatný stojacu vaňu alebo využite ďalšie výhody ručnej sprchy so zabudovanými kombináciami kúpeľa a sprchy.

Umývadlo

Nástenné, zápustné alebo umývadlá na dosku skombinujeme s digitálnym ovládačom, ktorý je následne možné pripevniť na stenu alebo priamo na keramiku.

Bidet

Celú kolekciu zavŕšime nástennými ovládačmi bidetov. Použitím pamäťovej funkcie si uložíte presné nastavenie teploty a prietoku vody.

Zdroj: GROHE