MENU

KALDEWEI – vaňa, ktorá s Vami vydrží celý život

<< Späť

„Dokonalý materiál“ – aj tak zvykne byť označované spojenie ocele a skla v podobe smaltu z dielne nemeckej rodinnej firmy Kaldewei. Spojenie týchto dvoch čisto prírodných materiálov prináša množstvo technických výhod a komfort pre užívateľov. Oceľ, dovážaná tromi rôznymi dodávateľmi priamo do nemeckého Ahlenu, kde firma sídli, je pevná, vysoko zaťažiteľná a robustná. Trvalým spojením so sklovitým povlakom pri výpale nad 800˚C sa z nej stáva výnimočne odolný materiál – smaltovaná oceľ.Firma Kaldewei si smalt vyrába sama podľa vlastnej receptúry. Tento sklovitý materiál je obzvlášť odolný a trvanlivý, a i po niekoľkoročnom používaní vyzerá skvelo. Na jeho povrchu nevznikajú ani najmenšie škrabance, takže je aj mimoriadne hygienický. Smalt sa nanáša na oceľovú konštrukciu vane v rovnomerných tenkých vrstvách, aby si zachoval pružnosť, a tým pádom aj odolnosť voči nárazom. Hrúbka tejto vrstvy je výsledkom dlhoročných pokusov a testovaní. Na smaltované vane, vaničky i umývadlá poskytuje Kaldewei 30 ročnú záruku.



Výhody smaltovanej ocele Kaldewei:

Odolnosť voči kyselinám a chemikáliám

Odolnosť voči teplote

Odolnosť voči nárazuO

Odolnosť voči poškriabaniu

Farebná stálosť

Jednoduchá údržba a skvelé hygienické vlastnosti

Prírodný, 100%-tne recyklovateľný materiál

Dizajn

Kaldewei Meisterstucke

Voľne stojace vane Kaldewei zo série „Meisterstucke“ bez akýchkoľvek špár, kompletne smaltované v sebe spájajú majstrovské remeslo a estetiku čistých tvarov.



Oválne vane

Model vhodný pre absolútny relax a pohodlie, hlavne vďaka štedrému vnútornému priestoru. Jemné okrúhle línie krásne vyniknú aj ako voľne stojace vane.




Špeciálne prevedenie

Kaldewei myslí na zákazníkov a ich individualitu. Preto ponúka širokú paletu farieb pre vane a vaničky, ako aj rôzne úpravy v podobe ornamentov. Tieto ornamenty sa vypaľujú do smaltovanej ocele a vyznačujú sa dlhou trvácnosťou.