MENU

LOVE TILES – sme tým, čím si vyberieme byť

<< Späť

Odlišnosť a modernizácia sú základným stavebným kameňom tejto portugalskej keramičky, podčiarkujúce dizajn, manažment a výrobné procesy. LOVE ponúka širokú paletu produktov s nepopierateľnou kvalitou a štýlom. Od rustikálneho štýlu po sofistikovaný vkus, LOVE má pre Vás riešenie.


PARFUM

Inšpirovaný vzormi žíl v prírodnom mramore. Sú to práve tieto vzory, ktoré dovoľujú vytvoriť rozdiely a ilúziu pohybu v priestore. Parfum je charakteristický vzormi kombinovanými s paletou farieb – modrá, levanduľová, až po neutrálne farby. Parfum je ideálna kolekcia pre každého, kto preferuje okázalejšie priestory s modernými detailmi.


                                



                                     


ROYALE

Kolekcia založená na podrobnom štúdiu rôznych typov prírodného kameňa, jeho typológie a tonality. Royale je kolekcia definovaná práve vlastnosťami týchto kameňov – autentickosti a charakteristickému vzhľadu.



                                       


                                         


CHARM

Inšpirovaný zvláštnym druhom kremenca, ktorý sa využíva najmä v klenotníctve. Vďaka bohatosti vizuálnych efektov dodáva Charm priestoru odvážnu a silnú osobnosť, kde grafická diverzita a náhodnosť kúskov dáva priestor do pohybu.