MENU

Minimalistická kolekcia ESSENTIA, spríjemní každý priestor

<< Späť

Kolekcia Essentia vyniká výrazným vzhľadom materiálu.


Kolekcia Essentia sa prezentuje v troch štruktúrach: kockovanej, prúžkovanej a kôrnatej. Essentia zaručene splní najvyššie nároky v najnovších dekoračných trendoch.


Kockované a prúžkované obklady majú vďaka svojej štruktúre trojrozmerný vzhľad, ktorý priam vytvára pohyb v priestore, bez toho, aby pôsobil neúprimne a násilne. Štvorčeková či, kocková štruktúra sa ponáša na mozaiku, avšak má výraznejší ale nejednoznačný vzhľad.


Prúžkovaná štruktúra dodáva exkluzívny vzhľad muretto kamenného obkladu. Je minimalistická a tak spájaná s Loftovým bývaním veľkých kosmopolitných miestách.

Povrch Crusty čiže kôrnatý je neutrálnejší a má vzhľad jemne kladivom rozbitého povrchu, ktorý je typický pre priemyselné a mestské priestory.


Kolekcia Essentia vám umožní vytvoriť minimalistické prostredie plné vašej osobnosti. K dispozícii je v dvoch formátoch 35x100 a 30x60. Môžete ju tak prispôsobiť rôznym dekórovým štýlom.

Táto kolekcia obkladov je navrhnutá tak, aby spolu s dlažbou sledovala trendy prepojenia materiálov. Kolekcia obkladov Essentia je ľahko prepojiteľná s cementovými dlažbami ako napríklad Ground a dlažbami inšpirovanými drevom, ako Fusion, Wildwood alebo nový Tree.

Essentia je jednoznačne trendová kolekcia, ktorá dopĺňa sortiment výrobkov obkladov a dlažieb značky Love, ktorá už zahŕňa Urban a Loft.

Pri vytváraní tejto kolekcie bolo cieľom nasledovať trend dizajnových povrchov vytvárajúcich pohyb pri pôsobení neutrálnych tónov - bielej, popolavej a sivej farby - a výrobkov so štruktúrou a vzhľadom cementového materiálu.


Celú sériu ESSENTIA aj s detailami si prezrite a stiahnite zadarmo v našej sekcii Best sortiment.