MENU

Nestarnúca elegantná čierna ako prejav luxusu

<< Späť

Už ste sa stretli s čiernymi dekoráciami, výzdobou či doplnkami? Určité áno. Už ani čierna kúpeľňa nie je tabu, avšak čo poviete na čierny sprchový kút?

Najpredávanejšia séria Gallery 3000 sa u zákazníkov tak osvedčila, že sa výrobca rozhodol vyrobiť jej farebné čierne prevedenie.  V roku 2018 Duka uviedla na trh Gallery 3000 goes black. Čierne línie len podčiarkujú dokonalé geometrické tvary štvorcového alebo päťuholníkového sprchového kútu, ktorý je stelesnením harmónie, elegancie, jemnosti a dominancie.   

Ak ste si starostlivo vyberali obklady a sanitu do Vašej kúpeľne, nepodceňujte ani výber sprchovacieho kútu a odlíšte sa od klišé. Extravagantný výber čierneho sprchového kútu, ktorý Vám dodáme na mieru je to, čo podčiarkne Vašu individualitu.

Teraz sa spolu s Vami pozrieme na jeho detaily.

Sprchové zásteny máte možnosť objednať v štandardnej výške 1 950 mm alebo v atypickej výške do 2250 mm, v troch prevedeniach s čírym, priehľadným alebo saténovaným 6 mm hrubým bezpečnostným sklom. Všetky komponenty a príslušenstvo sú v rovnakom čiernom monocolornom prevedení, takže x odtieňov čiernej sa naozaj báť nemusíte.

Pánty sú lepené lepiacim systémom, ktorý je v Duke už viac ako 40 rokov osvedčený. Sklo je v celku a nie je ničím porušené. Polohovateľné madlo a pánty podčiarkujú celkový luxusný vzhľad Vášho sprchového kútu.

Vyberte si osvedčený produkt a investujte do istoty. Kvality a nestarnúceho dizajnu.