MENU

Sľúbené pokračovanie – vyčistite sprchové vaničky jednoduchšie a ľahšie

<< Späť

V minulom diely nášho pravidelného blogu sme vám predstavili niekoľko možností ako si pomôcť pri čistení štandardných materiálov v kúpeľniach. Čistenie sódou a octom alebo priemyselnými prostriedkami, to všetko je strata času. Dôležité je aby ste nemuseli slúžiť svojej kúpeľni ale aby vaša kúpeľňa slúžila vám. Preto máme u nás riešenie pre dosiahnutie tohto komfortu. Odborníci a technický pracovníci v našej spoločnosti Best Slovakia už dávno prišli na to čo vám môžeme ponúknuť.


Tajomstvo minimálnej údržby a zaručenej čistoty tkvie v tom ako je materiál povrchovo upravený.

V takomto prípade musí mať vysoko nenasiakavé vlastnosti a čo najmenšie póry.

Gelcoat je pravdepodobne prvá známa látka, ktorá po nanesení na sklolaminát dokáže ochrániť povrch tak aby sa nestrapkal. 


Taktiež zvyšuje jeho odolnosť pred vonkajšími vplyvmi. Veľkú obľubu použitia má napríklad u lodiarov pri natieraní trupov lodí. Gelcoat je živica na báze polyesteru a je aplikovaný pred použitím vrchnej živicovej vrstvy. Tieto dve živice sa pri pôsobení tepla spoja a vytvoria dve neoddeliteľné vrstvy a takto chránia vašu vaničku pred znečistením a poškodením.


Takouto povrchovou úpravou dokážeme predĺžiť životnosť vaničiek aj na 25 rokov. Samozrejme, že tento proces nie je len tak ľahko prevediteľný ako je to tu napísané, no určite vás zaujme hlavne výsledok.

Všetky naše vaničky pre sprchové kúty sú vyrobené práve so zreteľom na najvyššiu kvalitu. Pre našu spoločnosť Best Slovakia s.r.o. je viac ako dôležité aby ste sa doma cítili ako doma a nie aby ste po práci iba gabali. Presvedčte sa o kvalite a kúpte si sprchové vaničky v jednej s našich predajní v Žiline, Trenčíne v Trenčianskej Turnej a v Bratislave vedľa troch veží.