MENU

SUPERGRES – Váš domov je jadrom všetkého

<< Späť


Moderná a dynamická firma s dlhou tradíciou a pevnou pozíciou na trhu ponúka širokú škálu vonkajších a vnútorných obkladov a dlažieb – ako pre kúpeľne, tak aj kuchyne, obývačky a spálne. Vďaka dostupnosti rôznych rozmerov a úprav, ktoré korešpondujú s trendmi, dokážu naplniť predstavy zákazníkov.

Obklady

Značka Supergres ponúka množstvo kolekcií obkladov – rôzne povrchové úpravy, čisté farby alebo vzor – všetko, čo zákazník potrebuje na dotvorenie kúpeľne so štýlom a osobnosťou. Tieto obklady sú kombináciou funkčnosti a dizajnu – pre každú miestnosť v dome – od kúpeľne cez kuchyňu až po steny v obývačke a spálni.



Mozaiky

Dúhové glazúry a sklenené elementy v mozaikách Supergres obohacujú každý povrch a priestor v dome, pričom vytvárajú úžasné efekty a odrazy. Široká paleta dostupných farieb umožňuje dokonalý súlad s obkladmi a dlažbami Supergres.




Dlažby

Elegancia a odolnosť – slová, ktoré najlepšie vystihujú dlažby Supergres. Vďaka množstvu rozmerov, farieb a hrúbok si každý zákazník nájde to pravé pre svoj vysnívaný domov.



Dlažby s hrúbkou 20 mm

Dlažby T20 poskytujú perfektné riešenie pre vonkajšie plochy. Vďaka výborným estetickým a technickým vlastnostiam dlažby T20 pokrývajú povrch, ktorý si udrží svoje vlastnosti bez zmeny po veľmi dlhý čas. V závislosti od rôznych potrieb a miesta, dlažba môže byť inštalovaná viacerými spôsobmi.