MENU

Vystavovali sme na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2018 v Nitre

<< Späť

Tento rok sme sa odprezentovalina výstave Nábytok a Bývanie v Nitre. Náš výstavný stánok pozostávalz dvoch časti: Kúpeľňová a Kuchynská.

Prvú časť tvoril sortiment do kúpeľne a tvorila ho výhradne značkaBestline. Odprezentované boli novinky na rok 2018 a to hlavne voľnestojace vane vyrobené, či už z akrylátu alebo z prémiového materiálu solidsurface, voľne stojace umývadlá (solid surface), vodovodné batérie, sprchovékúty, zrkadlá rozšírené o zrkadlové skrinky, kúpeľňové nábytky s keramickýmiumývadlami a dizajnový hydro-masážny parný box.

V kuchynskej časti ste mohli vidieť najlepšie kuchynské granitovédrezy na svete značky Schock, ručne vyrábané v Nemecku. Druhú stranukuchynskej časti tvorili značky Teka so svojimi nerezovými drezmi a spotrebičmi,v ktorých bola odprezentovaná hlavne nová séria Wish. Kuchynské spotrebičeod Küppersbusch sa prezentovali hlavne možnosťou individuálneho farebnéhoprevedenia, technologickými novinkami a kvalitou spracovania.

Ďakujeme všetkým návštevníkom, ktorý nás navštívili a tešíme sa na vásaj na budúci rok. Pre tých, ktorý sa nemohli prísť pozrieť prikladáme fotoreport.